Αναίμακτη Βλεφαροπλαστική

Αναίμακτη Βλεφαροπλαστική

Με τον όρο αναίμακτη βλεφαροπλαστική εννοούμε την διαδικασία κατά την οποία δεν εκτελείται χειρουργική επέμβαση. Χρησιμοποιείται για την αποκατάσταση της γήρανσης γύρω από την περιοχή των ματιών, χωρίς να χρησιμοποιηθεί νυστέρι. Η αναίμακτη βλεφαροπλαστική ενδείκνυται για περιπτώσεις με μικρότερο βαθμό προβλήματος, έτσι ώστε να είναι πλήρως επιτυχημένη. Επιπλέον, έχει μεγάλη αποτελεσματικότητα και στην θεραπεία αρκετών παθήσεων του δέρματος.

Ουσιαστικά, χρησιμοποιείται μία συσκευή που αξιοποιεί την ενέργεια του πλάσματος (plasma light). Με την μέθοδο αυτή επιτυγχάνουμε μικρή εξάχνωση της περίσσειας του δέρματος στο άνω και κάτω βλέφαρο με αποτέλεσμα ρίκνωση στα σημεία χαλάρωσης και ορατή σύσφιξη στο άνω ή στο κάτω βλέφαρο. Δεν προκαλείται έγκαυμα ή νέκρωση στο δέρμα παρά μόνο μικρός ερεθισμός που υποχωρεί τις επόμενες ημέρες.

antonia gavala
Πρόκειται για μια νέα συσκευή μικροχειρουργικής η οποία έχει άμεσα αποτελέσματα, μετά από 2 με 3 συνεδρίες. Στην συγκεκριμένη θεραπεία δεν χρησιμοποιούμε νυστέρι ή λέιζερ για να αφαιρέσουμε το περίσσιο δέρμα.Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Επίσης, δεν υπάρχουν ράμματα και αποφεύγονται όλες οι πιθανές επιπλοκές μιας χειρουργικής επέμβασης. Είναι μία ανώδυνη και εύκολη θεραπεία, με την οποία μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες.