Αντιοξείδωση-Ενυδάτωση

Body Spa

Αντιοξείδωση – Ενυδάτωση

Άργιλος: Πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία. Έχει αντιφλεγμονώδη και απορροφητική δράση. Κατάλληλη για καθαρισμό,για αποτοξίνωση της επιδερμίδας, για τόνωση και σύσφιξη.
Οι ιδιότητες της αργίλου είναι η απορροφητική και αποτοξινωτική της δράση. Από εκεί και πέρα, έχει καταπραϋντικές, αιμοστατικές και αντισηπτικές ιδιότητες. Λόγω της ικανότητας της να αναπλάθει τα κύτταρα, βοηθάει σε μεγάλο βαθμό στην επούλωση των πληγών και προλαμβάνει την εμφάνιση ουλών.
Επίσης, έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες που προλαμβάνουν την γήρανση και δεσμεύει τη θερμότητα, δημιουργώντας υπεραιμία στο δέρμα και διέγερση της κυκλοφορίας του.
Η εφαρμογή της στο σώμα, η άργιλος δρα ως αντικυτταριτιδικό προϊόν, απομακρύνοντας τις τοξίνες.

Αντιοξείδωση - Ενυδάτωση
Αντιοξείδωση - Ενυδάτωση

Ο όρος «θαλασσοθεραπεία» προέρχεται από τις λέξεις «θάλασσα» και «θεραπεύω» και δηλώνει τη χρήση των στοιχείων της «θάλασσας» (θαλασσινό νερό, φύκια, θαλάσσια ιζήματα και άλατα) για θεραπευτικούς σκοπούς.
H θαλασσοθεραπεία που συνίσταται σε επάλειψη στο σώμα (ή και στο πρόσωπο ανάλογα με την περίπτωση) με ειδικά επεξεργασμένα μίγματα φυκιών, θαλάσσιων ιζημάτων και αλάτων, ενώ συχνά προσθέτουμε σταγόνες αιθέριων ελαίων (αρωματοθεραπεία) για να ενισχύσουμε τις θεραπευτικές ιδιότητες των εφαρμογών.

Ανάλογα με τα μίγματα των φυκιών και των αιθέριων ελαίων που θα χρησιμοποιήσουμε και με τις ιδιότητες που έχουν το καθένα τους μπορούμε να επιτύχουμε είτε αποτοξίνωση του σώματος, λιποδιάλυση, αύξηση του μεταβολισμού των κυττάρων τοπικά (μας βοηθούν αυτά στην αντιμετώπιση των οιδημάτων, στην κατακράτηση τοξινών και υγρών, με αποτέλεσμα το «ξεφούσκωμα» του σώματος και την απώλεια πόντων), ενώ μπορούμε ακόμα να επιτύχουμε (επιλέγοντας άλλα μίγματα φυκιών με αντίστοιχες ιδιότητες) την ενυδάτωση του δέρματος και την αποτοξίνωσή του σε συνδυασμό και με την αντιγηραντική αντιοξειδωτική δράση των κατάλληλων αιθέριων ελαίων.
Μπορείτε λοιπόν να κάνετε θαλασσοθεραπεία με σκοπό την καλύτερη ενυδάτωση, θρέψη και αντιγήρανση της επιδερμίδας του σώματος ή του προσώπου σας ή με σκοπό την απαλλαγή από τις τοξίνες, τα κατακρατημένα υγρά και τα περιττά κιλά σας.