Λιποκαταστροφή

με Endola HIFY

body therapy

Λιποκαταστροφή με Endola HIFY

Το Endola 3D Shape Body Lift είναι η πιο ολοκληρωμένη και μοναδική πλατφόρμα που συνδυάζει 4 επαναστατικές τεχνολογίες για την τρισδιάστατη αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους και της επιδερμικής χαλάρωσης με την αλληλεπίδραση των εστιασμένων υπερήχων (HIFU), της αναρρόφησης (vacuum), των ραδιοσυχνοτήτων (RF) και της υπέρυθρης ακτινοβολίας (IR).
Είναι μέθοδος μη επεμβατικής λιπογλυπτικής, όχι μέθοδος αδυνατίσματος. Ταιριάζει σε γυναίκες και άνδρες που επιθυμούν να απαλλαγούν από εναποθέσεις λίπους σε περιοχές όπου δεν υποχωρούν ακόμα και με εξαντλητική δίαιτα ή με πολλές ώρες γυμναστικής.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και εντυπωσιακά από την πρώτη συνεδρία, χωρίς χειρουργείο, και, το κυριότερο, με απόλυτη ασφάλεια, καθώς οι δύο επιφάνειες των υπερήχων σχηματίζουν μεταξύ τους γωνία που μέσω του μηχανισμού αναρρόφησης εγκλωβίζει την υπό θεραπεία περιοχή (Focalized Ultrasound) χωρίς να επηρεάζονται οι παρακείμενοι ιστοί.

Οι υπέρηχοι νέας γενιάς καταστρέφουν τη μεμβράνη των λιποκυττάρων δημιουργώντας μικροσκοπικές φυσαλίδες αέρα κι έτσι τα λιποκύτταρα διαλύονται φυσικά με τη μέθοδο της “σπηλαίωσης”. Στη συνέχεια, ο συνδυασμός της υπέρυθρης ακτινοβολίας στα 910nm με τη διπολική ραδιοσυχνότητα αυξάνει τις μεταβολικές λειτουργίες και την κυτταρική ενέργεια στην υπό θεραπεία περιοχή, με αποτέλεσμα τη μείωση του όγκου των λιποκυττάρων και την απoδέσμευση ελεύθερων λιπαρών οξέων. Η ταυτόχρονη αναρρόφηση υπό αρνητική πίεση (vacuum – μηχανικό μασάζ) βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία, ενεργοποιεί τη ροή της λέμφου στα λεμφαγγεία και οξυγονώνει τους ιστούς, μειώνοντας τις κατακρατήσεις και την αποσυμφόρηση των λιποκυττάρων. Επιπλέον, η αύξηση της θερμότητας στο συνδετικό ιστό του δέρματος τον αναδομεί, ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, γεγονός που επιφέρει σύσφιξη και τόνωση του δέρματος. Το σώμα σμιλεύεται και ανακτά τις γραμμές του.

Αποτελέσματα

Οι εστιασμένοι υπέρηχοι σε συνδυασμό με τη μηχανική κινητοποίηση του ιστού μέσω της αναρρόφησης, την υπέρυθρη ακτινοβολία και τις ραδιοσυχνότητες, δίνουν εντυπωσιακά και γρήγορα αποτελέσματα για:

Στοχευμένη λιπογλυπτική στις περιοχές με επίμονο πάχος
Συνολική επαναδιαμόρφωση του περιγράμματος και της “φιγούρας” του σώματος
Σύσφιξη και τόνωση του δέρματος
Θεραπεία της κυτταρίτιδας
Εφαρμόζεται στους γλουτούς, την εξωτερική και εσωτερική επιφάνεια των μηρών, την κοιλιά, τα μπράτσα, την πλάτη και για να διορθώσει πιθανές ασυμμετρίες μετά από λιπαναρρόφηση που μπορεί να προκλήθηκαν από ανισομερή λιποκαταστροφή και μπορεί να συνδυαστεί άριστα και με άλλες τεχνολογίες.