Υδρογονοθεραπεία

Mini Synergan
Face therapy

Υδρογονοθεραπεία

Mini Synergan

Η τεχνολογία Mini Synergan είναι η συνέργεια τριών πρωτοποριακών τεχνολογιών : Θεραπεία με Μοριακό Υδρογόνο (Molecular Hydrogen ), Υδροαπολέπιση και Plasma Μικρορεύματα.

Θεραπεια ΜΕ μοριακο ΥΔΡΟΓοΝΟ (MOLECULAR HYDROGEN)

Το Μοριακό Υδρογόνο (Molecular Hydrogen), χάρη στην ικανότητά του να δεσμεύει τις ελεύθερες ρίζες οξυγόνου, έχει αντιοξειδωτικές και κυτταροπροστατευτικές ιδιότητες. Με την εφαρμογή Μοριακού Υδρογόνου στο δέρμα, εξουδετερώνουμε τις ελεύθερες ρίζες, προστατεύοντας το DNA και τις υπόλοιπες κυτταρικές δομές από το οξειδωτικό στρες. Είναι η ιδανική θεραπεία για την πρόληψη της πρόωρης γήρανσης και επαναφοράς της υγείας του δέρματος. Είναι η κατάλληλη τεχνολογία για θεραπεία μελάσματος και πανάδων, βλαβών ακμής χωρίς φάρμακα κ.ά.

ΥΔΡΟΑΠΟΛεΠΙΣΗ ΜΕ ΟΡΘΟΜΟΡΙΑΚη ΘΕΡΑΠΕιΑ

Είναι η πιο πρόσφατη μέθοδος καθαρισμού και ανανέωσης του δέρματος με ταυτόχρονη χρήση ενεργών συστατικών ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ατόμου. Εφαρμόζεται με τη χρήση αρνητικής πίεσης και, με την ελικοειδή αναρρόφηση των δρώντων συστατικών, επιτυγχάνει την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας με ήπιο και φυσικό τρόπο. Έτσι, ρυθμίζουμε τη λιπαρότητα, αποσυμφορίζουμε το δέρμα, καθαρίζουμε τους φραγμένους πόρους από το σμήγμα και εξαλείφουμε τα μαύρα στίγματα (ανοιχτούς φαγέσωρες).

PLASMA ΜΙΚΡΟΡΕυΜΑΤΑ

Αποτελεί μια ακόμα τεχνολογία μη ενέσιμης μεσοθεραπείας με την οποία ενεργοποιούμε τους κυτταρικούς διαύλους τους δέρματος, αυξάνοντας τη διάχυση των ενεργών συστατικών διαμέσου της λιπιδιακής μεμβράνης της επιδερμίδας. Η εφαρμογή γίνεται με ταυτόχρονη χρήση φωτοδυναμικής θεραπείας με κόκκινο φως (μήκος κύματος 630nm) για επιπλέον ενεργοποίηση του κυτταρικού μεταβολισμού μέσω ενεργοποίησης των φωτοϋποδοχέων του δέρματος. Έτσι, με την τεχνολογία Plasma Μικρορεύματα έχουμε τη δυνατότητα να μεταφέρουμε δραστικά υδατοδιαλυτά μόρια μεγάλου μοριακού βάρους, χωρίς βελόνες, ανώδυνα και χωρίς να απαιτείται χρόνος αποθεραπείας.
Τα πρωτόκολλα μεσοθεραπείας με την τεχνολογία Plasma Μικρορεύματα είναι εξατομικευμένα και μειώνουν τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, μειώνουν τους διευρυμένους πόρους και τις ουλές ακμής, αποκαθιστούν τις δυσχρωμίες και βελτιώνουν τον τόνο και τη σύσφιξη του δέρματος. Είναι η ιδανική μέθοδος αύξησης της κυτταρικής ενέργειας για αναζωογόνηση, αντιγήρανση και σύσφιξη του προσώπου από την πρώτη κιόλας συνεδρία, χωρίς πόνο και χρόνο αποκατάστασης.